Ubytování ve městě Villadiego

Město Villadiego se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villadiego nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villadiego

Fidalsa Rest Station
Fidalsa Rest Station

9,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Fidalsa Rest Station máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fidalsa Rest Station se nachází 47 km od Kolosea Burgos a 22 km od města Iglesia de Santa Columba. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. 45 km od muzea Burgos. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 38 km od parku El Parral a kláštera Santa María Real de las Huelgas. Na letiště Burgos je to 51 km.

HOSTAL Villa de Brulles
HOSTAL Villa de Brulles

8,9 / 10 (44 hodnocení)

HOSTAL Villa de Brulles se nachází ve Villadiegu, 45 km od muzea Burgos a 47 km od Kolosea Burgos. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 21 km od města Iglesia de Santa Columba a 38 km od parku El Parral. Na letiště Burgos je to 51 km.