Ubytování ve městě Villademar

Město Villademar se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villademar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villademar

La Ermita De Prin
La Ermita De Prin

9,7 / 10 (9 hodnocení)

La Ermita De Prin se nachází ve městě Cudillero, 2 km od moře, a nabízí dřevěné podlahy a kamenné zdi. Ubytování má prostornou terasu s venkovním jídelním koutem. Domy mají krb, TV a pračku. Rustikální interiér doplňují barevné stěny a okna s výhledem do zahrady. V plně vybavené kuchyni najdete kávovar a myčku nádobí. K dispozici je také dětské hřiště uvnitř i venku. Oblázková pláž Concha de Artedo je vzdálená 4 km a na pláž El Silencio dojedete autem asi za 15 minut.

Villa Albino
Villa Albino

9 / 10 (17 hodnocení)

Villa Albino se nachází ve Villademaru, v blízkosti pláže Playa de las Rubias a 2,7 km od Concha de Artedo. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Asturias je to 16 km.

El Perlindango
El Perlindango

8,8 / 10 (31 hodnocení)

El Perlindango se nachází uprostřed přírody, 1 km od malého města Cudillero. Nabízí pokoje s topením a bezplatným Wi-Fi. Vlakové nádraží Vilademar je vzdálené 3 minuty chůze. Odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy dodávají pokojům útulnou rustikální atmosféru. Všechny jsou vybavené TV s plochou obrazovkou, šatní skříní a trezorem. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici je sdílený lounge a terasa s venkovním nábytkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, rybaření a windsurfing. Na nejbližší pláž dojedete autem za 5 minut. Na letiště Asturias dojedete autem za necelých 15 minut.