Ubytování ve městě Villabáñez

Město Villabáñez se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villabáñez nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villabáñez

Fabuloso atico con terraza y piscina
Fabuloso atico con terraza y piscina

9,8 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Fabuloso atico con terraza y piscina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fabuloso atico con terraza y piscina se nachází v obci Villabáñez, 27 km od přístavu Santander, 28 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander, a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 22 km.

Posada La Panaderia De Castañeda
Posada La Panaderia De Castañeda

9 / 10 (68 hodnocení)

Posada La Panaderia De Castañeda se nachází v obci Villabáñez, 10 km od města Torrelavega, a nabízí velkou zahradu s přístupem k řece Pas. Tento malý venkovský hotel nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Rustikální venkovský dům má odhalené kamenné zdi a dřevěné stropy. Posada La Panaderia De Castañeda má pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou. Snídaně se podává denně v prostorném společném salonku. V zahradě je k dispozici gril a venkovní nábytek. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří rybaření v řece Pas. Za 20 minut dojedete k několika plážím a zátokám na pobřeží Kantábrie. Santander je 25 km daleko.

Apartamento El Olivo
Apartamento El Olivo

9 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento El Olivo se nachází v obci Villabáñez, 27 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 26 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 29 km od kasina El Sardinero a 30 km od paláce La Magdalena. Letiště Santander je vzdáleno 21 km.

Apartamento en castañeda con excelente ubicacion
Apartamento en castañeda con excelente ubicacion

7 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento en castañeda con výborná ubicacion se nachází v obci Villabáñez, 26 km od přístavu Santander, 27 km od Puerto Chico a 27 km od festivalového paláce Santander. Tento apartmán se nachází 30 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Tento apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň. Apartmán je vzdálený 30 km od poloostrova Magdalena a Campo Municipal de Golf Matalenas. Letiště Santander Apartamento en castañeda con výborná ubicacion je vzdálený 21 km.