Ubytování ve městě Vilches

Město Vilches se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilches nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilches

CASA EL FORO
CASA EL FORO

9,4 / 10 (14 hodnocení)

CASA EL FORO se nachází ve Vilches a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Výhled směřuje na město a řeku. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 161 km.

El Añadío
El Añadío

9 / 10 (129 hodnocení)

Tento andaluský chov býků se nachází v kopcích u Vilches. Nabízí venkovní bazén, stylové rustikální pokoje a vzdělávací kurzy pro býčí zápasy a chov. V El Añadío můžete zažít život chovatele dobytka, který se účastní aktivit kolem ranče. Za příplatek lze zajistit výlety v džípech a jízdu na koni. El Añadío má klimatizované pokoje ve venkovském stylu s kamennými zdmi a dřevěnými trámy. Ve všech je bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelna. V restauraci hotelu Al Añadío s pecí na dřevo se podávají tradiční andaluská jídla. K dispozici je také bar, malá knihovna a TV místnost s krbem. Za 30 minut dojedete do měst Baeza a Úbeda, jejichž krásná stará města jsou zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Do Córdoby dojedete za 90 minut.

Hotel Casa Marchena
Hotel Casa Marchena

8,1 / 10 (99 hodnocení)

Tento hotel se nachází 2 minuty chůze od centra města a nabízí pokoje s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je kavárna, restaurace a noční klub. Hotel Casa Marchena se nachází ve Vilches, na úpatí pohoří Sierra Morena. Linares je 30 minut jízdy daleko a Jaen je 70 km daleko. Casa Marchena má klasicky zařízené pokoje v modrých tónech s TV a vlastní koupelnou se sprchou, bidetem a toaletními potřebami zdarma. V restauraci se podávají jídla tradiční kuchyně a bar s kavárnou nabízí výběr tapas. Snídaně zahrnuje kávu, toasty a pomerančový džus. Do hotelu se dostanete po dálnici A-301 a vlakové nádraží je vzdálené 1,5 km.

VILLA MARIA
VILLA MARIA

8,1 / 10 (56 hodnocení)

VILLA MARIA se nachází ve Vilches v Andalusii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají terasu nebo balkon s výhledem na město a řeku, klimatizaci, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je dětské hřiště. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat rybaření. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 161 km.