Ubytování ve městě Vilardida

Město Vilardida se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilardida nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilardida

Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA
Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA

9,4 / 10 (140 hodnocení)

Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA se nachází ve městě Vilardida a nabízí wellness centrum a krytý bazén. Nabízí výhled na malebnou krajinu Alt Camp a pokoje s TV s plochou obrazovkou. Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA má světlý interiér s dřevěnými podlahami a trámovými stropy. Všechny pokoje jsou vybavené klimatizací nebo ventilátorem.Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Vinyes má lázně se saunou, vířivkou a širokou nabídkou hydroterapie a masáží. Okolí je ideální pro jízdu na koni, pěší turistiku a cykloturistiku. Do Tarragony a Barcelony dojedete autem za necelou hodinu.

Cal Calaf
Cal Calaf

9 / 10 (29 hodnocení)

Cal Calaf se nachází ve Vilardidě, 31 km od přístavu Tarragona, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Calaf stojí 41 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 28 km.