Ubytování ve městě Vilanova de la Muga

Město Vilanova de la Muga se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilanova de la Muga nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilanova de la Muga

Can Bastons
Can Bastons

9,2 / 10 (295 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný dům z 19. století se nachází v krásné zahradě v přírodním prostředí Alt Empordà. Casa Bastons nabízí 3 TV salonky s krbem, bezplatné Wi-Fi a stolní hry. Casa Bastons má rustikální design s odhalenými dřevěnými trámy a kamennými zdmi. Nabízí světlé pokoje s topením, TV a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají terasu. Dům má také jídelnu s krbem a malou terasu a zahradu. V nabídce jsou pokrmy katalánské kuchyně, domácí džemy a bylinné čaje z listů stromů v zahradě a snídaně je zahrnuta v ceně. Toto ubytování se nachází kousek od mokřadů v regionu.Empuriabrava je vzdálená 15 minut jízdy a Figueres 13 km.

Mas les Cabretes - Turisme rural
Mas les Cabretes - Turisme rural

9 / 10 (1 hodnocení)

Mas les Cabretes - Turisme rural se nachází ve městě Vilanova de la Muga, 7,6 km od golfového hřiště Peralada a 8,6 km od Dalího muzea. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 5 ložnic, plně vybavenou kuchyň a 3 koupelny. K dispozici jsou také 3 koupelny. K dispozici je také gril. Mas les Cabretes - Turisme rural stojí 46 km od mořské rezervace Medes Islands a 49 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 61 km.

Piano Loft Turismo Rural Costa Brava-Vilanova de la Muga
Piano Loft Turismo Rural Costa Brava-Vilanova de la Muga

9 / 10 (1 hodnocení)

Piano Loft Turismo Rural Costa Brava-Vilanova de la Muga se nachází ve městě Vilanova de la Muga a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 13 km od Dalího muzea a 46 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 67 km.