Ubytování ve městě Vilamacolum

Město Vilamacolum se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilamacolum nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilamacolum

Can Rucall
Can Rucall

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Can Rucall se nachází ve Vilamacolu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat šnorchlování. Prázdninový dům je vzdálený 14 km od Dalího muzea a 22 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 55 km.

Can Bordes casa rustica y confortable en el emporda
Can Bordes casa rustica y confortable en el emporda

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Can Bordes casa rustica y Comfortable en el emporda se nachází ve Vilamacolu, 14 km od Dalího muzea, 22 km od golfového hřiště Peralada Golf a 33 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a služby concierge. Tento prázdninový dům má 5 ložnic a 3 koupelny se sprchou, vanou a toaletními potřebami zdarma. Prázdninový dům má soukromou pláž a gril. Can Bordes casa rustica y Comfy en el emporda stojí 44 km od vlakového nádraží Girona a 15 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 55 km.

Can Selleretas
Can Selleretas

8,6 / 10 (43 hodnocení)

Rodinný hotel Can Selleretas se nachází v obci Vilamacolum, v klidném přírodním prostředí, 5 km od zálivu Roses. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště. Všechny pokoje jsou vytápěné a vybavené psacím stolem a šatní skříní. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Can Selleretas nabízí domácí jídlo z přírodních surovin. K dispozici je také TV místnost a knihovna. K dispozici jsou turistické informace a v okolí se můžete věnovat mnoha aktivitám.