Ubytování ve městě Vilafant

Město Vilafant se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilafant nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilafant

AVI PEP
AVI PEP

9,7 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování AVI PEP máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. AVI PEP se nachází ve Vilafantu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Během pobytu v prázdninovém domě mohou hosté využívat wellness centrum s vířivkou a termální lázní. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 3,5 km od Dalího muzea a 12 km od golfového hřiště Peralada. AVI PEP stojí 54 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Les Oliveres - casa- apartament
Les Oliveres - casa- apartament

9,2 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování Les Oliveres - casa- apartament máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Les Oliveres - casa- apartament se nachází ve Vilafantu, 1,9 km od Dalího muzea a 10 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí terasu a výhled na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Les Oliveres - casa- apartament je vzdálený 44 km od vlakového nádraží Girona a mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 55 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.