Ubytování ve městě Viladecaballs

Město Viladecaballs se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Viladecaballs nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Viladecaballs

Stunning home in Viladecavalls with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Viladecavalls with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (2 hodnocení)

Stunning home in Viladecavalls with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool se nachází ve Viladecaballs, 29 km od Camp Nou, 29 km od vlakového nádraží Sants a 30 km od La Pedrera. 25 km od zábavního parku Tibidabo. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Prázdninový dům stojí 30 km od Casa Batlló a parku Güell. Na barcelonské letiště El Prat je to 39 km.

Holiday Home Can Trullas
Holiday Home Can Trullas

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Can Trullas se nachází ve Viladecaballs a nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem na hory. 29 km od Tibidaba. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 32 km od fotbalového stadionu Camp Nou a 33 km od vlakového nádraží Sants. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 43 km. Can Trullas.