Ubytování ve městě Vilac

Město Vilac se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilac nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilac

Somnis de l´Empordà
Somnis de l´Empordà

9,6 / 10 (179 hodnocení)

V ubytování Somnis de l´Empordà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Somnis de l'Empordà se nachází ve městě Torroella de Fluviá a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. K dispozici je zahrada s grilem. Tento venkovský dům má v některých pokojích terasu nebo balkon. K dispozici jsou 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, 2 rodinné ložnice a koupelny s župany, toaletními potřebami zdarma a fénem. K dispozici je také sdílený lounge s TV. Somnis de l'Empordà stojí 30 km od Girony a 14 km od Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

Hotel Aires de l'Emporda
Hotel Aires de l'Emporda

9,3 / 10 (429 hodnocení)

Hotel Aires de l'Emporda se nachází ve Vilacolumu, 13 km od Dalího muzea, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. K dispozici je pokojová služba a turistické informace. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, kávovarem, minibarem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s bidetem. Hotel Aires de l'Emporda poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu nebo à la carte. Hotel Aires de l'Emporda má dětské hřiště. V tomto 4hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Hotel stojí 21 km od golfového hřiště Peralada Golf a 32 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 54 km.

Casa del Fotógrafo - Valle de Aran
Casa del Fotógrafo - Valle de Aran

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Casa del Fotógrafo - Valle de Aran se nachází 34 km od golfového hřiště Luchon a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 123 km.

Apartament Casa Rey
Apartament Casa Rey

9,3 / 10 (19 hodnocení)

Apartament Casa Rey se nachází ve městě Vilac. Apartmán s krbem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj a koupelnu s toaletními potřebami zdarma. V kuchyni je myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je prodej skipasů a lyžárna. Apartmán Casa Rey je vzdálený 15 km od Baqueira-Beret.

Casa Rey
Casa Rey

9 / 10 (105 hodnocení)

Venkovský dům Casa Rey se nachází v klidné obci Vilac, v srdci Valle de Aran. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Město Vielha je vzdálené 1,7 km a Baqueira-Beret 15 km. Všechny pokoje mají dřevěné stropy, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Apartmány a rodinné pokoje mají také vybavený kuchyňský kout s lednicí, varnou deskou a mikrovlnnou troubou, obývací prostor a balkon. Tento venkovský dům má sdílený lounge s krbem, terasu s grilem a zahradu. K dispozici je také lyžárna.

Apartamentos Solsalient
Apartamentos Solsalient

8,3 / 10 (105 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Solsalient máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Solsalient nabízí ubytování s možností vlastního stravování ve městě Vilac. Součástí apartmánů je posezení. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ve sdílené koupelně najdete sprchu nebo vanu. Výhled směřuje na hory a řeku. Apartamentos Solsalient má také zahradu. Parkování na místě je zdarma.

VILAC 2
VILAC 2

8,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování VILAC 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VILAC 2 se nachází ve městě Vilac, pouhých 48 km od Col de Peyresourde, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nachází se 34 km od golfového hřiště Luchon a poskytuje turistické informace. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 123 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Ferienwohnung Pinea
Ferienwohnung Pinea

Ferienwohnung Pinea se nachází ve Vilacolumu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a windsurfingu. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat potápění a rybaření. Apartmán Ferienwohnung Pinea je vzdálený 14 km od Dalího muzea a 21 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 54 km.

Flores
Flores

Flores se nachází ve Vilacolumu, 13 km od Dalího muzea a 21 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zázemím pro vodní sporty. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Vila stojí 32 km od mořské rezervace Medes Islands a 42 km od vlakového nádraží Girona. Flores leží 54 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

La Haya
La Haya

La Haya se nachází pouhých 21 km od golfového hřiště Peralada ve Vilacolumu a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je také gril. La Haya stojí 32 km od mořské rezervace Medes Islands a 42 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 54 km.