Ubytování ve městě Vilabertrán

Město Vilabertrán se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilabertrán nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilabertrán

Casa Deluxe Alt Empordà Costa Brava - Private swimming pool
Casa Deluxe Alt Empordà Costa Brava - Private swimming pool

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Casa Deluxe Alt Empordà Costa Brava - Private swimming pool se nachází ve Vilabertránu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Deluxe Alt Empordà Costa Brava - Private swimming pool stojí 3,4 km od Dalího muzea a 5,5 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.

Ca la Gloria
Ca la Gloria

9,2 / 10 (458 hodnocení)

Ca la Gloria se nachází ve Vilabertránu a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Ca la Gloria stojí 3,2 km od Dalího muzea a 5,5 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.