Ubytování ve městě Verdú

Město Verdú se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Verdú nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Verdú

Lera de cal roger
Lera de cal roger

8,8 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Lera de cal roger máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lera de cal roger se nachází ve městě Verdú a nabízí venkovní bazén a restauraci. Má malou farmu a bio zahradu. Ubytování má TV a terasu. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Koupelny jsou sdílené a vybavené vanou nebo sprchou a fénem. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory a město. Lera de cal roger má zahradu, gril a terasu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Ubytování je vhodné pro osoby se zdravotním postižením. Tento prázdninový dům je vzdálený 86 km od barcelonského letiště El Prat.

Ca naleix verdu
Ca naleix verdu

8 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Ca naleix verdu máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca naleix verdu se nachází ve městě Verdú. Ubytování má TV a balkon. K dispozici je plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Tento prázdninový dům je vzdálený 60 km od letiště Reus.