Ubytování ve městě Ventosa

Město Ventosa se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ventosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ventosa

Loft & Garden
Loft & Garden

9,6 / 10 (44 hodnocení)

Samostatně stojící prázdninový dům Loft & Garden se nachází ve městě Ventosa a je obklopen vinicemi. 17 km od města Logroño. Nabízí výhled na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také prostorná zahrada s grilem. Loft & Garden leží 3 km od Sotes a 26 km od Haro. Na letiště Logroño Agoncillo je to 32 km.

Hotel Rural Las Águedas
Hotel Rural Las Águedas

9,1 / 10 (212 hodnocení)

Tento dům z 18. století se nachází v obci Ventosa, 15 minut jízdy od města Logroño. Nabízí 6 individuálně zařízených pokojů s bezplatným připojením k internetu a TV s plochou obrazovkou. Hotel Las Águedas má pokoje s vlastní koupelnou s fénem a umyvadlem. Interiér zahrnuje lustry, dřevěné postele a noční stolky. Všechny pokoje mají výhled do půvabných vesnických ulic. Las Águedas má bar s okouzlující verandou, kde si můžete vychutnat drink s výhledem na trávník. K dispozici je také prostorný salonek s TV, deskovými hrami a knihovnou. Venku najdete gril. Ventosa se nachází na poutní cestě Camino de Santiago a je obklopen vinicemi a poli. Golfový klub Sojuela je vzdálený 20 minut jízdy a kláštery Yuso a Suso 35 minut jízdy.

ALBERGUE SAN SATURNINO
ALBERGUE SAN SATURNINO

8,6 / 10 (626 hodnocení)

ALBERGUE SAN SATURNINO se nachází v obci Ventosa, 20 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda, a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi. Hotel stojí 20 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago, 21 km od vlakového nádraží Logrono a 21 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. Hotel je nekuřácký a stojí 20 km od radnice Logroño. Pokoje v hostelu mají balkon s výhledem na město. Všechny pokoje mají psací stůl a kávovar. ALBERGUE SAN SATURNINO stojí 21 km od univerzity La Rioja a 22 km od konferenčního centra Riojaforum. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 33 km.