Ubytování ve městě Ventolà

Město Ventolà se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ventolà nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ventolà

Ca l'Andreu
Ca l'Andreu

9,3 / 10 (26 hodnocení)

Ca l'Andreu se nachází asi 14 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo lyžováním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ca l'Andreu stojí 25 km od lyžařského střediska La Molina a 36 km od obce Masella. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 81 km.

Cal Miquel de Ventolà
Cal Miquel de Ventolà

9 / 10 (311 hodnocení)

Cal Miquel de Ventolà se nachází 8 km od Ribes de Freser a nabízí impozantní výhled na hory. Tento penzion sídlí v budově z 15. století a má pokoje v rustikálním stylu. Všechny prostorné pokoje mají posezení, šatní skříň a topení. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. Jídlo a nápoje si můžete vychutnat venku na terase. K dispozici je také útulný společný lounge. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Cal Miquel de Ventolà stojí asi 35 minut jízdy autem od sjezdovek La Molina a Masella a 15 minut jízdy od stanice železnice Nuria Valley Rack Railway. Do Ripollu je to 21 km a do Barcelony asi 90 minut jízdy.