Ubytování ve městě Ventalló

Město Ventalló se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ventalló nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ventalló

El Pedró de Ventalló
El Pedró de Ventalló

9,7 / 10 (7 hodnocení)

El Pedró de Ventalló se nachází v obci Ventalló, 21 km od Dalího muzea a 27 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout. Apartmán je vzdálený 29 km od golfového hřiště Peralada Golf a 35 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 47 km.

Can Marisch Les Corts
Can Marisch Les Corts

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Can Marisch Les Corts se nachází ve Ventalló, pouhých 18 km od Dalího muzea, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 26 km od golfového hřiště Peralada Golf a 28 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km.

Can Barrina
Can Barrina

9,2 / 10 (129 hodnocení)

V ubytování Can Barrina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Barrina se nachází ve městě Ventalló, 15 minut jízdy od města L'Escala a tamních pláží, a nabízí klimatizované apartmány a studia s bezplatným Wi-Fi. Nabízí společnou terasu s výhledem do krajiny. Apartmány a studia jsou elegantně zařízené rustikálními dřevěnými prvky a mají vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou, krb a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Za 10 minut dojedete autem do města Empuries s římskými ruinami a za 20 minut do dalího muzea ve Figueres. Do Girony a na letiště dojedete autem za 30 minut.

Hotel Fundació L'Olivar
Hotel Fundació L'Olivar

9,1 / 10 (168 hodnocení)

V ubytování Hotel Fundació L'Olivar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fundació L'Olivar je bed and breakfast situovaný v olivovém háji v klidné přírodní lokalitě na okraji Ventalló. Nabízí prostorné pokoje s vlastní terasou. Pokoje jsou světlé, moderně zařízené, mají velká okna a otevírá se z nich nádherný výhled do velkých zahrad, na pohoří Canigó a do přírodní rezervace Albera. Ve všech je satelitní TV s plochou obrazovkou, lednička, pohovka a krb. Bed and breakfast má restauraci Fundació L'Olivar a Oli-Bar, kde se podávají jednoduché pokrmy připravované z biosurovin a místní vína. Mohou se tu konat i soukromé akce. V oblasti je možné se věnovat řadě outdoorových aktivit. Za 15 minut lze dojet na pláž v Sant Pere Pescadoru, která je ideální pro windsurfing a kitesurfing. Za příplatek lze zajistit transfery z/na letiště Girona a Barcelona a z nedalekého vlakového nádraží a zpět. Girona je vzdálená 30 minut jízdy a k dispozici je bezplatné soukromé parkoviště.

MAS CAN FONT
MAS CAN FONT

9,1 / 10 (14 hodnocení)

MAS CAN FONT se nachází ve městě Ventalló a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je také posezení a 3 koupelny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od Dalího muzea a 26 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 48 km.

Can Marisch Les Arcades
Can Marisch Les Arcades

9 / 10 (1 hodnocení)

Can Marisch Les Arcades se nachází ve Ventalló, pouhých 18 km od Dalího muzea, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a gril. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, CD přehrávač a dokovací stanice pro iPod. Prázdninový dům stojí 26 km od golfového hřiště Peralada Golf a 28 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km.

El Mas Benet
El Mas Benet

8,9 / 10 (40 hodnocení)

El Mas Benet se nachází ve Ventalló a nabízí sdílený lounge, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a stolní tenis. Tento bed and breakfast má 5 ložnic, obývací pokoj a 4 koupelny s fénem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Bed and breakfast stojí 19 km od Dalího muzea a 25 km od mořské rezervace Medes Islands. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 51 km.

Can Marisch La Casa Pairal
Can Marisch La Casa Pairal

7 / 10 (1 hodnocení)

Can Marisch La Casa Pairal se nachází v obci Ventalló, 18 km od Dalího muzea a 26 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. 28 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Can Marisch La Casa Pairal stojí 37 km od vlakového nádraží Girona a 19 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km.

Alt Empordà H R
Alt Empordà H R

6,3 / 10 (329 hodnocení)

Alt Empordà Hostal-Restaurant se nachází ve Ventalló, 27 km od Girony a 16 km od Roses. Všechny pokoje mají TV. Některé pokoje mají pohodlné posezení. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Alt Empordà Hostal-Restaurant stojí 24 km od Cadaqués a 41 km od Collioure. Na letiště Girona-Costa Brava je to 37 km.

Casa L'Armentera, 3 dormitorios, 7 personas - ES-89-83
Casa L'Armentera, 3 dormitorios, 7 personas - ES-89-83

Casa L'Armentera, 3 dormitorios, 7 personas - ES-89-83 se nachází ve Ventalló a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má balkon. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny se sprchou a vanou a TV. Prázdninový dům je vzdálený 20 km od Dalího muzea a 27 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 52 km.