Ubytování ve městě Velliza

Město Velliza se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Velliza nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Velliza

Casa Rural Alfoz, -Tiny house- con patio privado, barbacoa, wifi, netflix, Aire acondicionado
Casa Rural Alfoz, -Tiny house- con patio privado, barbacoa, wifi, netflix, Aire acondicionado

9,7 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Alfoz, -Tiny house- con patio privado, barbacoa, wifi, netflix, Aire acondicionado máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Alfoz, -Tiny house- con patio privado, barbacoa, wifi, netflix, Aire acondicionado má terasu a výhled do zahrady. Nabízí terasu, gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od vlakového nádraží Valladolid a 28 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla. Na letiště Valladolid je to 36 km. con patio privado, barbacoa, wifi, netflix, Aire acondicionado.

Casa Rural Atelier - Jardin, Wifi, Aire acondicionado y netflix
Casa Rural Atelier - Jardin, Wifi, Aire acondicionado y netflix

9,6 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Atelier - Jardin, Wifi, Aire acondicionado y netflix máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Atelier - Jardin, Wifi, Aire acondicionado y netflix nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 25 km od vlakového nádraží Valladolid. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům má také gril. Casa Rural Atelier - Jardin, Wifi, Aire acondicionado y netflix stojí 28 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 23 km od stadionu Estadio José Zorrilla. Na letiště Valladolid je to 36 km.

Casa rural De Añil - Jardín privado, wifi, netflix y aire acondicionado
Casa rural De Añil - Jardín privado, wifi, netflix y aire acondicionado

9,6 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Casa rural De Añil - Jardín privado, wifi, netflix y aire acondicionado máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural De Añil - Jardín privado, wifi, netflix y aire acondicionado nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 25 km od vlakového nádraží Valladolid. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou, herní konzole a PS3, CD přehrávač a dokovací stanice pro iPod. Venkovský dům má také gril. Casa rural stojí 28 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla. De Añil - Jardín privado, wifi, netflix y aire acondicionado, zatímco Estadio José Zorrilla je 23 km daleko. Na letiště Valladolid je to 36 km.

Casa Rural Velliza
Casa Rural Velliza

9,2 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural Velliza se nachází v obci Velliza, 26 km od vlakového nádraží Valladolid, 28 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 23 km od stadionu José Zorrilla. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 oddělené ložnice, 1 koupelnu s toaletními potřebami zdarma a obývací pokoj. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 25 km od kastilských soudů a kulturního centra Miguel Delibes. Na letiště Valladolid je to 36 km.