Ubytování ve městě Vega de Espinareda

Město Vega de Espinareda se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vega de Espinareda nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vega de Espinareda

Dos Puentes
Dos Puentes

10 / 10 (1 hodnocení)

Dos Puentes se nachází asi 42 km od římských dolů Las Médulas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. 27 km od hradu Ponferrada. Nabízí výhled na bazén a řeku. Tento venkovský dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Venkovský dům stojí 41 km od vesnice Piornedo a 43 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 120 km.

Apartamentos Picea Azul
Apartamentos Picea Azul

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Apartamentos Turísticos Picea Azul se nachází ve městě Vega de Espinareda, v nedotčené oblasti Ancares. Ponferrada leží 21 km daleko. Apartmány mají terasu a jídelní kout. K dispozici je také kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Nechybí ani varná deska a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bezplatné toaletní potřeby. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartamentos Turísticos Picea Azul nabízí také sezónní venkovní bazén. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika, rybaření, pěší turistika a pěší turistika. Apartamentos Turísticos Picea Azul stojí 18 km od obce Villafranca del Bierzo a 90 minut jízdy od Leónu.

Era Marina
Era Marina

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Era Marina se nachází ve městě Vega de Espinareda, 42 km od římských dolů Las Médulas a 27 km od hradu Ponferrada. V okolí se můžete věnovat lyžování. Tento prázdninový dům nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 41 km od vesnice Piornedo a 43 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 120 km.

Casa de la Playa
Casa de la Playa

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Casa de la Playa se nachází asi 41 km od římských dolů Las Médulas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Nabízí sezónní venkovní bazén, tenisový kurt, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 26 km od hradu Ponferrada a 41 km od vesnice Piornedo. Na letiště León je to 120 km.

Hotel Rural Casa Ana
Hotel Rural Casa Ana

9,3 / 10 (145 hodnocení)

Hotel Rural Casa Ana se nachází v obci Sésamo, v přírodní rezervaci Ancares. Tento hotel nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV a výhledem na hory. Hotel Rural Casa Ana má pokoje zařízené v rustikálním stylu. Každý má vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. V hotelu se denně podává kontinentální snídaně a k večeři se podávají domácí jídla. K dispozici je také bar. Hotel Rural Casa Ana má zahradu a terasu. K dispozici jsou také konferenční prostory, sdílený lounge a turistické informace. Parkování na místě je zdarma. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, rybaření a dobrodružných sportů. Za 50 minut dojedete autem do lyžařského střediska Leitariegos. Do centra Ponferrady dojedete autem za 30 minut.

Hostal Piñera
Hostal Piñera

7,2 / 10 (47 hodnocení)

Hostal Piñera se nachází ve městě Vega de Espinareda a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je noční klub a pokojová služba. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také terasu. Hostal Piñera poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Hostal Piñera stojí 42 km od římských dolů Las Médulas a 27 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 120 km.

Hostal la Cuesta
Hostal la Cuesta

7 / 10 (107 hodnocení)

Hostal la Cuesta se nachází u vstupu do přírodní rezervace Ancares Leoneses ve městě Vega de Espinareda, 20 km od Ponferrady. Wi-Fi je dostupné zdarma. Tento klidný penzion nabízí zahradu, terasu s grilem, dětské hřiště a restauraci, kde si můžete objednat speciální menu a obědové balíčky. Personál recepce vám poskytne turistické informace. K dispozici jsou také banketové prostory a za příplatek lze zajistit dopravu na letiště. Pokoje v tomto penzionu mají topení, TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště. Ke klášteru San Andrés dojdete pěšky za 6 minut. León je 124 km daleko.

Casa los Ancares
Casa los Ancares

7 / 10 (5 hodnocení)

Casa los Ancares se nachází ve městě Vega de Espinareda, 41 km od římských dolů Las Médulas a 27 km od hradu Ponferrada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň se sporákem a kávovarem a 5 koupelen s vanou nebo sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 40 km od vesnice Piornedo a 42 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 120 km.