Ubytování ve městě Valseca

Město Valseca se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valseca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valseca

Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia
Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia

9,5 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia se nachází ve Valseci, 7 km od Segovie. Pedraza je 34 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé apartmány mají balkon a/nebo patio. Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia má také venkovní bazén. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a šipky nebo si půjčit jízdní kola. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a cyklistiky. Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia leží 33 km od Navacerrady a 47 km od El Escorial. Casa 5 Habitaciones Valseca - Segovia leží 77 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Los Laureles
Los Laureles

7 / 10 (4 hodnocení)

Los Laureles se nachází ve Valsece, 10 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Los Laureles stojí 8,7 km od paláce Alcazar de Segovia a 10 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 119 km.