Ubytování ve městě Valsain

Město Valsain se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valsain nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valsain

Hotel Rural El Jardin de la Hilaria
Hotel Rural El Jardin de la Hilaria

8,7 / 10 (297 hodnocení)

Hotel Rural El Jardin de la Hilaria se nachází ve Valsainu a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené asi 17 km od náměstí Plaza Mayor, 9,1 km od přírodní rezervace Peñalara a 16 km od Alcazar de Segovia. Hotel nabízí saunu, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Některé pokoje mají kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Hotel Rural El Jardin de la Hilaria podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 17 km od památníku Loba Capitolina a 18 km od městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.

Casa Rural La Chata by Vivere Stays
Casa Rural La Chata by Vivere Stays

7,9 / 10 (941 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Chata by Vivere Stays máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Chata by Vivere Stays nabízí ubytování v obci Valsain, 18 km od náměstí Plaza Mayor a 10 km od přírodní rezervace Peñalara. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Casa Rural La Chata by Vivere Stays stojí 17 km od Alcazar de Segovia a 18 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 78 km.