Ubytování ve městě Vallonga

Město Vallonga se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vallonga nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vallonga

Finca San Diego, villa entera para ti
Finca San Diego, villa entera para ti

9,4 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Finca San Diego, villa entera para ti máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca San Diego, villa entera para ti se nachází ve městě Vallonga a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Finca San Diego, villa entera para ti stojí 13 km od vlakového nádraží Alicante a 24 km od golfového hřiště Alicante Golf. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 11 km.

Вилла для праздников!
Вилла для праздников!

Located in Vallonga, 25 km from Alicante Golf and 14 km from Explanada de España, Вилла для праздников! provides accommodation with amenities such as free WiFi and a flat-screen TV. Situated 14 km from Alicante Train Station, the property features a terrace and free private parking. Providing access to a balcony with garden views, the holiday home consists of 4 bedrooms and a fully equipped kitchen. The San Nicolas Co-Cathedral is 15 km from the holiday home, while Alicante Museum of Contemporary Art is 15 km from the property. The nearest airport is Alicante–Elche Miguel Hernández Airport, 6 km from Вилла для праздников!.