Ubytování ve městě Valle de Guerra

Město Valle de Guerra se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valle de Guerra nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valle de Guerra

Haciendas del Valle - Casa San Miguel
Haciendas del Valle - Casa San Miguel

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Tato zrekonstruovaná kanárská vila ze 17. století se nachází na kopci ve Valle de Guerra a nabízí výhled na Atlantický oceán. Je obklopen krajinou a má obývací pokoj s pohovkami a krásným výhledem. Casa San Miguel se nachází na velkém pozemku a má 2 dvoulůžkové ložnice s oddělenými postelemi a ložnici s manželskou postelí. V obývacím pokoji je satelitní TV a v kuchyni je mikrovlnná trouba, kávovar a pračka. V koupelně najdete fén. K dispozici je také prostorná veranda s krásným výhledem do krajiny. V areálu je mnoho turistických tras a v okolí je mnoho značených turistických tras. Na golfové hřiště Tacoronte dojedete asi za 5 minut. Na letiště Tenerife Norte dojedete autem za 10 minut.

Haciendas del Valle - Las Kentias
Haciendas del Valle - Las Kentias

9,5 / 10 (139 hodnocení)

V ubytování Haciendas del Valle - Las Kentias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Haciendas del Valle - Las Kentias se nachází ve Valle de Guerra na Tenerife a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplaceným soukromým parkovištěm a vířivkou. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Haciendas del Valle - Las Kentias má také wellness centrum. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Haciendas del Valle - Las Kentias stojí 10 km od divadla Leal a 16 km od vojenského muzea. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 5 km.

Casa Rural Finca Paraíso Valle de Guerra
Casa Rural Finca Paraíso Valle de Guerra

9 / 10 (80 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Finca Paraíso Valle de Guerra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento statek postavený v 18. století v kanárském stylu se nachází ve Valle de Guerra na severu Tenerife. Nabízí zahradu s bazénem a apartmány s terasou a výhledem na moře. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány Casa Rural Finca Paraíso Valle de Guerra mají terakotové podlahy a rustikální interiér.Mají manželskou postel, pohovku, jídelní část a kuchyňský kout. Kuchyňský kout je vybavený varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem a nechybí ani TV. V koupelně je hydromasážní sprcha. Casa Rural Finca Paraíso Valle de Guerra leží 15 minut jízdy od golfového hřiště El Peñón. Pláže Bajamar, Punta de Hidalgo a El Prix jsou nedaleko. Národní park Teide je vzdálený 45 minut jízdy a na letiště Tenerife Norte dojedete asi za 15 minut.

Stunning Apartment In Valle De Guerra With 1 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Stunning Apartment In Valle De Guerra With 1 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Ohromující apartmán Ve Valle De Guerra Wifi And Outdoor Swimming Pool se nachází ve Valle de Guerra, 18 km od muzea vojenského umění, 21 km od botanické zahrady a 22 km od Tenerife Espacio de las Artes. K divadlu Leal je to 12 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 23 km od parku Taoro a 24 km od náměstí Plaza Charco. Stunning Apartment leží 7 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna. Ve Valle De Guerra Apartmán s 1 ložnicí, Wi-Fi a venkovním bazénem.

Live Tenerife La Barranquera
Live Tenerife La Barranquera

8,6 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Live Tenerife La Barranquera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Live Tenerife La Barranquera se nachází ve Valle de Guerra, 15 km od divadla Leal a 21 km od Museo militar regional de Canarias, kde se můžete věnovat windsurfingu. Ubytování je vzdálené 24 km od Tenerife Espacio de las Artes a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 27 km od botanické zahrady a 28 km od parku Taoro. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 10 km.

Lagarto Hostel Tenerife
Lagarto Hostel Tenerife

8,5 / 10 (375 hodnocení)

Lagarto Hostel Tenerife se nachází 600 metrů od pláže Barranquera na severu ostrova Tenerife. Má 2 zahrady, venkovní bazén a gril. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatná Wi-Fi zóna. Ubytování je v soukromých pokojích. Některé pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici jsou uzamykatelné skříňky. K dispozici je dobře vybavená kuchyň, prodejní automaty na nápoje a prádelna s TV salonkem. K dispozici je neplacené parkoviště a přepážka s turistickými informacemi. Můžete si zde půjčit kolo a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Letiště Tenerife North je vzdálené 15 km.

Beautiful Apartment In Valle De Guerra With 1 Bedrooms, Wifi And Swimming Pool
Beautiful Apartment In Valle De Guerra With 1 Bedrooms, Wifi And Swimming Pool

Krásný apartmán Ve Valle De Guerra Wifi And Swimming Pool se nachází ve městě Valle de Guerra, 18 km od muzea vojenského umění, 21 km od botanické zahrady a 22 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. K divadlu Leal je to 12 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 23 km od parku Taoro a 24 km od náměstí Plaza Charco. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 7 km. Ve Valle De Guerra S 1 ložnicemi, Wifi a bazén.

Piso Lapa - Hermoso piso con vista Océano
Piso Lapa - Hermoso piso con vista Océano

6,5 / 10 (17 hodnocení)

Piso Lapa - Hermoso piso con vista Océano nabízí ubytování s výhledem na moře, venkovním bazénem a balkonem, asi 14 km od divadla Leal. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Piso Lapa - Hermoso piso con vista Océano zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se můžete věnovat rybaření. Museo Militar Regional de Canarias je vzdálené 20 km a Tenerife Espacio de las Artes je 24 km daleko. Piso Lapa - Hermoso piso con vista Océano stojí 9 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Amazing Apartment In Valle De Guerra With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Amazing Apartment In Valle De Guerra With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

1 / 10 (1 hodnocení)

Amazing Apartment se nachází ve Valle de Guerra, 19 km od vojenského muzea Museo Militar Regional de Canarias a 22 km od botanické zahrady. Ve Valle De Guerra s Wifi, venkovní bazén a Ubytování má Wi-Fi zdarma a TV. 13 km od divadla Leal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Apartmán je vzdálený 22 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes a 23 km od parku Taoro. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 7 km. Ve Valle De Guerra s Wifi, venkovní bazén a bazén.