Ubytování ve městě Vallada

Město Vallada se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vallada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vallada

Casa Peseta, Casa Rural
Casa Peseta, Casa Rural

9 / 10 (166 hodnocení)

Casa Peseta, Casa Rural in Vallada nabízí ubytování s výhledem na město, sezónní venkovní bazén, fitness centrum, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Klimatizované apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, lednicí, kávovarem a myčkou nádobí. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na hory. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Letiště Casa Rural se nachází 85 km od Valencie a nabízí placenou dopravu na letiště.

Las Ermitas de Vallada
Las Ermitas de Vallada

7,2 / 10 (4 hodnocení)

Las Ermitas de Vallada se nachází ve Valladě a nabízí sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je animační tým a turistické informace. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Las Ermitas de Vallada poskytuje pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Las Ermitas de Vallada má restauraci, která podává středomořskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, veganská a bezlepková jídla. V okolí Vallady se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Letiště Valencia je vzdáleno 84 km.