Ubytování ve městě Valenzuela

Město Valenzuela se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valenzuela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valenzuela

LA CASONA DE VALENZUELA
LA CASONA DE VALENZUELA

9,5 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování LA CASONA DE VALENZUELA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA CASONA DE VALENZUELA se nachází v obci Valenzuela, 46 km od muzea provincie Jaén, a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má balkon a v okolí se můžete věnovat cyklistice a kulečníku. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má sluneční terasu. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. LA CASONA DE VALENZUELA stojí 46 km od vlakového nádraží Jaén a katedrály Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 110 km.

Alojamiento Rural Villa Calatrava Santiago de Calatrava by Ruralidays
Alojamiento Rural Villa Calatrava Santiago de Calatrava by Ruralidays

Alojamiento Rural Villa Calatrava Santiago de Calatrava by Ruralidays se nachází v obci Valenzuela, pouhých 40 km od muzea provincie Jaén, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od vlakového nádraží Jaén a katedrály Jaén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 142 km.