Ubytování ve městě Valdespino

Město Valdespino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdespino nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdespino

Casa Rural Los Castaños II
Casa Rural Los Castaños II

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Los Castaños II nabízí ubytování s terasou a výhledem na město, asi 49 km od hradu Braganca. Nachází se 12 km od jezera Sanabria a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Venkovský dům má balkon, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám ochotně poradí. Na letiště Bragança je to 40 km.

Casa Rural Dos Infantas Las Lilas
Casa Rural Dos Infantas Las Lilas

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Dos Infantas Las Lilas se nachází asi 12 km od jezera Sanabria a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento venkovský dům má 3 ložnice a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 49 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 41 km.

Casa Rural Los Castaños I
Casa Rural Los Castaños I

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Los Castaños I se nachází ve Valdespinu, pouhých 49 km od hradu Braganca, a nabízí terasu, gril a pokojovou službu. Nachází se 12 km od jezera Sanabria a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Tento venkovský dům má 2 ložnice a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Na letiště Bragança je to 40 km.

Casa Rural el Nogal
Casa Rural el Nogal

8,1 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural el Nogal se nachází v obci Valdespino, 12 km od jezera Sanabria a 50 km od hradu Braganca. Venkovský dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavený kuchyňský kout s lednicí. K vybavení patří TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám ochotně poradí. Na letiště Bragança je to 41 km.