Ubytování ve městě Valdesalor

Město Valdesalor se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdesalor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdesalor

Posada de la plata
Posada de la plata

9,4 / 10 (791 hodnocení)

Posada de la plata se nachází v obci Valdesalor, 14 km od vlakového nádraží Caceres a 16 km od muzea Casa Pedrilla a Guayasamin. Ubytování je vzdálené 17 km od kostela Santa María, 17 km od náměstí Plaza Mayor Caceres a 12 km od výstaviště CEEI Extremadura. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 16 km od kostela San Juan. Pokoje v penzionu mají vlastní koupelnu a bezplatné Wi-Fi. Z některých se otevírá výhled do zahrady. Posada de la plata stojí 16 km od muzea Caceres a paláce Los Golfines De Abajo. Na letiště Badajoz je to 102 km.

Alojamiento El Miajon de los Castúos
Alojamiento El Miajon de los Castúos

9,4 / 10 (445 hodnocení)

Alojamiento El Miajon de los Castúos se nachází v obci Valdesalor, 16 km od kostela San Juan, a nabízí venkovní bazén, zahradu a bar. Ubytování je vzdálené asi 17 km od kostela Santa María, 17 km od náměstí Plaza Mayor Caceres a 12 km od výstaviště CEEI Extremadura. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací, šatní skříní, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem, ručníky a terasou s výhledem na bazén. Alojamiento El Miajon de los Castúos stojí 14 km od vlakového nádraží Caceres a 16 km od muzea Casa Pedrilla a Guayasamin. Na letiště Badajoz je to 102 km.