Ubytování ve městě Valdeobispo

Město Valdeobispo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdeobispo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdeobispo

Casa Rural El Nido del Cuco
Casa Rural El Nido del Cuco

8,9 / 10 (78 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Nido del Cuco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Nido del Cuco se nachází v obci Valdeobispo a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům je vybavený satelitní TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům podává à la carte nebo kontinentální snídani. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 151 km.

Albergue Alagón Natura
Albergue Alagón Natura

8,6 / 10 (32 hodnocení)

Albergue Alagón Natura se nachází v obci Valdeobispo, 23 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. K dispozici je animační tým a sdílená kuchyň. Všechny pokoje v hostelu mají ložní prádlo a ručníky. Albergue Alagón Natura podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát stolní tenis. Na letiště Salamanca je to 141 km.

Casa Rural La Presa
Casa Rural La Presa

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural La Presa se nachází v obci Valdeobispo a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. K dispozici je také terasa a gril. Casa Rural La Presa stojí 20 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 152 km.