Ubytování ve městě Valdelaguna

Město Valdelaguna se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdelaguna nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdelaguna

Casa Rural Valle de la Laguna
Casa Rural Valle de la Laguna

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Valle de la Laguna se nachází ve Valdelaguně, 32 km od parku Parque Warner Madrid, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. Tento prázdninový dům stojí 49 km od muzea Reina Sofia a 50 km od vlakového nádraží Atocha. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 9 ložnic, kuchyň a 10 koupelen. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 50 km od parku El Retiro. Casa Rural Valle de la Laguna stojí 47 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Rincón de Torres VT7250
Rincón de Torres VT7250

10 / 10 (1 hodnocení)

Rincón de Torres VT7250 se nachází 32 km od parku Parque Warner Madrid a 50 km od muzea Reina Sofia a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Ubytování bylo postaveno v roce 2002 a má balkon. Farma má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj, jídelní kout, 9 ložnic a 2 koupelny s vířivkou. K dispozici jsou také 2 koupelny. Farma stojí 50 km od vlakového nádraží Atocha a parku El Retiro. Rincón de Torres VT7250 leží 47 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Casa rural las Eras
Casa rural las Eras

9 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Casa rural las Eras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural las se nachází ve Valdelaguně, 33 km od parku Parque Warner Madrid a 50 km od muzea Reina Sofia. Eras nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Všechny apartmány mají rozkládací pohovku, posezení, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa rural las Eras stojí 50 km od vlakového nádraží Atocha. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 48 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.