Ubytování ve městě Valdecabras

Město Valdecabras se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdecabras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdecabras

CASA LARA CIUDAD ENCANTADA
CASA LARA CIUDAD ENCANTADA

9,7 / 10 (22 hodnocení)

CASA LARA CIUDAD ENCANTADA se nachází ve Valdecabras, 10 km od Ciudad Encantada, 17 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a 17 km od věže Mangana, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od vlakového nádraží Cuenca i od visutých domů. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je vzdálené 180 km.

Ciudad Encantada Tio Daniel
Ciudad Encantada Tio Daniel

9,1 / 10 (98 hodnocení)

V ubytování Ciudad Encantada Tio Daniel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tyto venkovské apartmány s bezplatným Wi-Fi se nacházejí v přírodní rezervaci Serranía de Cabras. Mají balkon s výhledem na okolní krajinu a jsou vzdálené pouhých 10 km od Cuency. Ciudad Encantada Tio Daniel nabízí prostorné apartmány v rustikálním stylu s parketovými podlahami a odhalenými kamennými zdmi. Součástí všech je plně vybavený kuchyňský kout s pračkou, kávovarem a mikrovlnnou troubou. Apartmány jsou vzdálené 3 minuty chůze od baru a restaurace a velkého supermarketu Alcampo v Cuenci. Cuencaventura nabízí širokou škálu aktivit, včetně jízdy na čtyřkolkách, kanoistiky a canyoningu. Za 15 minut dojedete autem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a cyklistice. Za méně než 15 minut dojedete k spojům N-320 Guadalajara a Albaceta.