Ubytování ve městě Urzainqui

Město Urzainqui se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Urzainqui nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Urzainqui

Kapel Etxea
Kapel Etxea

9,1 / 10 (152 hodnocení)

Kapel Etxea se nachází v Urzainqui. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny pokoje mají výhled na hory. V koupelně najdete vanu nebo sprchu. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také sdílený lounge. Tento venkovský dům je vzdálený 90 km od letiště Pamplona.

Lezegorria
Lezegorria

8,8 / 10 (32 hodnocení)

Lezegorria nabízí ubytování v Urzainqui, v údolí Roncal. Apartmán Lezegorria poskytuje bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají výhled na hory, pračku, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s fénem. Nechybí ani toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat lyžování. Lezegorria stojí 44 km od Jacy a 54,4 km od Iráckého lesa. Na letiště Pamplona je to 85 km.

Argonz Etxea
Argonz Etxea

8,7 / 10 (367 hodnocení)

Argonz Etxea se nachází v malé vesnici Urzainki u řeky Esca a nabízí atraktivní pokoje s výhledem na hory. V tomto půvabném domě můžete využívat sdílený lounge. Argonz Etxea má světlé pokoje zařízené ve světle zelené nebo žluté barvě a kombinující moderní prvky s původními prvky, jako jsou trámové stropy. Všechny pokoje mají balkon, topení, bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V rustikálním salonku je krb, TV a DVD přehrávač a k dispozici je také jídelna. Hosté mohou využít slevy v místních lázních a lyžařské škole a k dispozici je také lyžárna. Nedaleké údolí Belagua je ideální pro cyklistiku a pěší turistiku. Argonz stojí 5 km od Roncalu a Isaba. Do Pamplony a Jacy dojedete autem za 90 minut.

Albergue Armaia Artepea
Albergue Armaia Artepea

8 / 10 (94 hodnocení)

Albergue Armaia Aterpea nabízí ubytování v Urzainqui, 5 minut jízdy od Roncalu v údolí Belagoa. Penzion nabízí jednoduché pokoje s palandami. Hosté mohou využívat sdílenou koupelnu a sdílený lounge. Hosté si musí přivézt vlastní ložní prádlo. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování a cyklistiky. V létě si můžete zaplavat v řece. This is a Hostel and not a Hotel a je vhodná pouze pro horolezce a není vhodná pro starší lidi. Jaca a Saint-Jean-Pied-de-Port jsou vzdálené 44 km. Irati Forest je vzdálen 1,5 hodiny jízdy. Na letiště Pamplona je to 98 km.