Ubytování ve městě Urueña

Město Urueña se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Urueña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Urueña

El Mirador de la Sierra Y Casa Rosmari
El Mirador de la Sierra Y Casa Rosmari

9 / 10 (1 hodnocení)

El Mirador de la Sierra Y Casa Rosmari se nachází v Urueñas v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň se sporákem a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a sprchou. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování nebo relaxovat v zahradě. Venkovský dům stojí 46 km od hradu Peñafiel a přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. El Mirador de la Sierra Y Casa Rosmari stojí 117 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Las Casas del Duraton
Las Casas del Duraton

8,6 / 10 (41 hodnocení)

Las Casas del Duraton se nachází v Urueñas, 46 km od hradu Peñafiel a přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Nabízí ubytování s posezením. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Některé mají balkon a/nebo terasu. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 118 km.

Pozolico Hotel Rural
Pozolico Hotel Rural

8,5 / 10 (475 hodnocení)

Pozolico Hotel Rural se nachází vedle hradu Urueña a jeho jezera. Tento okouzlující hotel se nachází v krásné zahradě s terasami a pergolami a nabízí pokoje a apartmány. Tento krásný dům si zachoval původní kamennou fasádu a trámové stropy a má světlé, nápadné interiéry. K dispozici je společenská místnost s krbem. Individuálně zařízené pokoje a apartmány mají atraktivní interiér, topení, TV a vlastní koupelnu. Apartmán má obývací pokoj a kuchyňský kout s lednicí, varnou deskou, toustovačem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a mikrovlnnou troubou. Wi-Fi je dostupné zdarma. Restaurace podává tradiční kastilskou kuchyni a pokrmy typické pro region Urueña. Okolí je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a cyklistiku. Lagunas de Villafáfila je 25 minut jízdy daleko.