Ubytování ve městě Unarre

Město Unarre se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Unarre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Unarre

Casa Cabirol
Casa Cabirol

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa Cabirol se nachází ve městě Unarre v Katalánsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 88 km.

Casa Tonya
Casa Tonya

9,5 / 10 (73 hodnocení)

Casa Tonya se nachází v Unarre a nabízí výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 88 km.

Casa Joanet
Casa Joanet

8,4 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Casa Joanet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Joanet is situated in Unarre. Boasting a balcony, the holiday home is in an area where guests can engage in activities such as hiking, skiing and cycling. Featuring river and garden views, this holiday home features 4 bedrooms and opens to a patio. Featuring a terrace with mountain views, this holiday home also comes with a flat-screen TV, a well-equipped kitchen with a fridge, a dishwasher and an oven, as well as 1 bathroom with a shower and free toiletries. Speaking Catalan, English, Spanish and French at the reception, staff are ready to help around the clock. The holiday home offers a hot tub. Casa Joanet conveniently has both ski storage space and a barbecue. The nearest airport is Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 88 km from the accommodation.