Ubytování ve městě Umbrías

Město Umbrías se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Umbrías nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Umbrías

Loboratorio Rural-Cuenta hasta 3
Loboratorio Rural-Cuenta hasta 3

9,6 / 10 (45 hodnocení)

Loboratorio Rural-Cuenta hasta 3 se nachází v Umbrii a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 1 ložnici a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Loboratorio Rural-Cuenta hasta 3 stojí 19 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 107 km.

La Fuente
La Fuente

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La Fuente se nachází ve městě Umbrías a nabízí vířivku. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 21 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 106 km.

El Balconcillo-Los Sitios de Aravalle
El Balconcillo-Los Sitios de Aravalle

9 / 10 (1 hodnocení)

El Balconcillo-Los Sitios de Aravalle se nachází v Umbrii a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Během pobytu v prázdninovém domě mohou hosté využívat wellness centrum se saunou a vířivkou. El Balconcillo-Los Sitios de Aravalle stojí 20 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 107 km.