Ubytování ve městě Ultramort

Město Ultramort se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ultramort nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ultramort

Càmping Rural Montori
Càmping Rural Montori

8,3 / 10 (38 hodnocení)

Càmping Rural Montori se nachází 17 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí ubytování se společným salonkem, terasou a sdílenou kuchyní. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají terasu s výhledem na bazén, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Kemp stojí 25 km od vlakového nádraží Girona a 33 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

Increíble casa modular con piscina
Increíble casa modular con piscina

Increíble casa modular con piscina se nachází v Ultramortu, 18 km od mořské rezervace Medes Islands, 26 km od vlakového nádraží Girona a 32 km od Dalího muzea. Tento prázdninový dům má výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od golfového hřiště Peralada a 11 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.