Ubytování ve městě Uclés

Město Uclés se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Uclés nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Uclés

Puerta del Agua
Puerta del Agua

9,5 / 10 (65 hodnocení)

Puerta del Agua se nachází ve městě Uclés ve zrekonstruovaném domě z 19. století, 49 km od Belmonte. Nabízí vyhřívaný bazén, gril a terasu. Do města Tarancón je to 13 km. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Tento 80 let starý hotel nabízí zrekonstruované apartmány s obývacím prostorem, TV a DVD přehrávačem. K dispozici je také dobře vybavená kuchyň, koupelna a samostatná toaleta. Puerta del Agua má také zahradu s dětským hřištěm, soláriem a jeskyní. Puerta del Agua stojí 49 km od Pastrany. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 82 km.

Casa Rural Senda de los Lobos
Casa Rural Senda de los Lobos

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Senda de los Lobos se nachází v obci Uclés a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Senda de los Lobos leží 95 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Hotel Casa Palacio Uclés
Hotel Casa Palacio Uclés

8,2 / 10 (141 hodnocení)

Hotel Casa Palacio Uclés se nachází ve městě Uclés a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou, terasou a vlastní koupelnou s bidetem. Hotel Casa Palacio Uclés poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to od hotelu Casa Palacio Uclés 95 km.