Ubytování ve městě Tuixen

Město Tuixen se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tuixen nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tuixen

Pepa
Pepa

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Pepa se nachází v Tuixenu, 13 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa, 22 km od lyžařského střediska Port del Comte a 29 km od Massís del Pedraforca. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště Ribera Salada a 46 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdáleno 44 km.

Cal Gabriel
Cal Gabriel

9,3 / 10 (71 hodnocení)

Cal Gabriel se nachází v obci Tuixent v přírodní rezervaci Cadi-Moixerò a nabízí zařízenou terasu a restauraci, která podává bio jídla. Nabízí výhled na sousední údolí. Nabízí vytápěné pokoje a apartmány zařízené v rustikálním stylu. Všechny mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Apartmány mají také vybavený kuchyňský kout a obývací pokoj s TV. Cal Gabriel má společný prostor s krbem, malou knihovnou a stolními hrami. Personál vám pomůže zajistit skipasy a lyžařské kurzy. Okolní pohoří Sierra del Cadí a Pedraforca jsou ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a lyžování. Sjezdovky Port del Comte a Tuixent - La Vansa jsou vzdálené 30 minut jízdy.

Casa Rural Cal Farragetes
Casa Rural Cal Farragetes

9,2 / 10 (33 hodnocení)

Casa Rural Cal Farragetes se nachází v Tuixentu, 200 metrů od přírodní rezervace Cadí a turistických stezek. Volný K dispozici je Wi-Fi. Cal Farragetes má pokoje s topením, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s vanou. Hotelová restaurace nabízí pevné menu složené z tradiční kuchyně a po předchozí rezervaci si hosté mohou dát oběd nebo večeři. Casa Rural Cal Farragetes má také zahradu a bar. K dispozici je také sdílený lounge. V obchodě penzionu si můžete zakoupit místní produkty, turistické knihy a základní předměty. Parkování na místě je zdarma.

Claudina
Claudina

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Claudina se nachází v Tuixenu, 13 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa, 22 km od lyžařského střediska Port del Comte a 29 km od Massís del Pedraforca. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště Ribera Salada a 46 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Claudina leží 44 km od letiště Andorra-La Seu d'Urgell.