Ubytování ve městě Tuilla

Město Tuilla se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tuilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tuilla

Casa Rural Manuel de Pepa Xuaca
Casa Rural Manuel de Pepa Xuaca

10 / 10 (66 hodnocení)

Venkovský dům Casa Rural Manuel de Pepa Xuaca s výhledem na hory se nachází 4 km od hornické vesnice Tuilla, jen 15 minut jízdy od Langreo v Asturii. Nabízí sluneční terasu a venkovní jídelní kout. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Dům se 2 ložnicemi má útulný obývací pokoj.K dispozici je také krb a posezení s TV s plochou obrazovkou. Každá ložnice má jedinečný styl. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. V koupelně najdete masážní vanu a sprchu. K dispozici je také další koupelna. K dispozici je také donáška potravin. Ubytování je vhodné pro handicapované hosty. Casa Rural Manuel stojí 2,5 km od obchodů a restaurací. Pláž Biscay je vzdálená 40 km.Sidron’s Za 40 minut dojedete do jeskyně a za 36 minut do Gijonu. Přírodní park a hora Picos de Europa jsou vzdálené 1 hodinu jízdy. Na letiště Asturias je to 43 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa La Escuela
Casa La Escuela

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa La Escuela je okouzlující venkovský dům s velkou zahradou v La Braña del Río. Ubytování je vzdálené 2 km od obce Tuilla, která je oblíbená pro své uhelné doly. Tento dům se 6 ložnicemi má balkon, výhled na hory a obývací pokoj s pohovkou, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Apartmán má kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. K dispozici je 5 koupelen. Casa La Escuela má zahradu s grilem. V Tuillě najdete supermarkety, restaurace a vlakové nádraží. Langreo je vzdálené pouhých 7 km. Do měst Oviedo a Gijón dojedete za 30 minut. Na letiště Asturias je to 63 km.