Ubytování ve městě Triufé

Město Triufé se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Triufé nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Triufé

CASA RURAL Calma del Lago
CASA RURAL Calma del Lago

9,7 / 10 (6 hodnocení)

CASA RURAL Calma del Lago se nachází v Triufé, pouhých 15 km od jezera Sanabria, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Ubytování má balkon a výhled na hory. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a kávovarem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 46 km od hradu Braganca. Letiště Bragança je vzdáleno 37 km.

CASA RURAL El Refugio del Poeta
CASA RURAL El Refugio del Poeta

9,5 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování CASA RURAL El Refugio del Poeta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA RURAL El Refugio del Poeta se nachází v Triufé v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Nachází se 15 km od jezera Sanabria a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. CASA RURAL El Refugio del Poeta stojí 45 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 37 km.