Ubytování ve městě Treviana

Město Treviana se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Treviana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Treviana

Casa Rural El Granero
Casa Rural El Granero

8,8 / 10 (21 hodnocení)

Casa Rural El Granero se nachází asi 28 km od města Rioja Alta a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Casa Rural El Granero má terasu a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Vitoria je to 60 km.

Atico Riojano
Atico Riojano

8,2 / 10 (37 hodnocení)

Atico Riojano nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a kávovarem, asi 28 km od města Rioja Alta. Výhled směřuje do zahrady. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Vitoria je to 59 km.