Ubytování ve městě Trespaderne

Město Trespaderne se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trespaderne nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trespaderne

Casa los Arcos
Casa los Arcos

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Casa los Arcos se nachází v Trespaderne a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Apartmán má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň se sporákem, myčkou a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a CD přehrávač. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. K dispozici je také gril. Na letiště Vitoria je to 77 km.

Camping Rio Nela
Camping Rio Nela

7,8 / 10 (154 hodnocení)

Camping Rio Nela nabízí sezónní venkovní bazén, fotbalové hřiště, vyhřívané bungalovy a bezplatné Wi-Fi. Nachází se 300 metrů od centra Trepikerne. Každý dřevěný bungalov má vlastní verandu a koupelnu. Některé pokoje mají malý kuchyňský kout. Trespaderne má supermarket a několik restaurací v centru města. V okolí se nachází mnoho turistických tras a přírodní rezervace Montes Obarenes-San Zadornil. V okolí můžete navštívit jeskyně a vodopády. Do města Vitoria dojedete autem za hodinu a na letiště Bilbao za 1,5 hodiny. U kempu je neplacené parkoviště.

Hostal Restaurant Jose Luis
Hostal Restaurant Jose Luis

7,7 / 10 (505 hodnocení)

Hostal Restaurant Jose Luis se nachází v Trespaderne, 50 km od Mirandy de Ebro, a nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci. Na místě je restaurace. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Standardem je vlastní koupelna. K dispozici je také sdílený lounge. Hostal Restaurant Jose Luis stojí 15 km od města Frías a 11 km od města Oña. Hostal Restaurant Jose Luis je vzdálený 90 km od letiště Bilbao. Bilbao a Burgos jsou vzdálené 80 km. Přírodní park Valderejo je vzdálený 30 minut.