Ubytování ve městě Trescasas

Město Trescasas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trescasas nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trescasas

La Casita de Lucia
La Casita de Lucia

10 / 10 (1 hodnocení)

La Casita de Lucia se nachází v Trescasasu, 8,1 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,1 km od památníku Loba Capitolina a 8,5 km od městských hradeb Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.

El Pajar de Neme
El Pajar de Neme

9,6 / 10 (20 hodnocení)

El Pajar de Neme se nachází 8,2 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílený lounge. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům je vzdálený 8,6 km od městských hradeb Segovia a 9,3 km od paláce Alcazar de Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.

El Mirador de la Atalaya
El Mirador de la Atalaya

9,4 / 10 (14 hodnocení)

El Mirador de la Atalaya se nachází v Trescasasu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. K dispozici je kulečník, šipky a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.

El Sitio
El Sitio

9,4 / 10 (5 hodnocení)

El Sitio se nachází v Trescasasu, 8,9 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, terasu, posezení a počítač. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,9 km od památníku Loba Capitolina a 9,4 km od městských hradeb Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 112 km.

La Casa de la Abuela Mari
La Casa de la Abuela Mari

9,3 / 10 (29 hodnocení)

La Casa de la Abuela Mari se nachází v Trescasasu, 8,1 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, balkonem nebo terasou, zahradou a sezónním venkovním bazénem. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. La Casa de la Abuela Mari stojí 8,1 km od památníku Loba Capitolina a 8,6 km od městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 112 km.

Hotel Rural La Casa del Tio Telesforo
Hotel Rural La Casa del Tio Telesforo

8,4 / 10 (193 hodnocení)

Hotel Rural La Casa del Tio Telesforo se nachází v malé vesnici Trescasas, 15 minut jízdy od Segovie. Světlé vytápěné pokoje mají barevné stěny a umělecká díla. Mají TV s plochou obrazovkou, pohovku a výhled na pohoří Sierra de Guadarrama. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. Hotel Rural La Casa del Tio Telesforo má společný obývací pokoj s pohovkami a krbem. K dispozici je také malá jídelna. V centru Segovie najdete restaurace, bary a obchody. Na madridské a madridské letiště dojedete autem asi za hodinu.