Ubytování ve městě Trebuesto

Město Trebuesto se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trebuesto nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trebuesto

Posada y Apartamentos Trebuesto de Guriezo
Posada y Apartamentos Trebuesto de Guriezo

8,5 / 10 (284 hodnocení)

V ubytování Posada y Apartamentos Trebuesto de Guriezo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada y Apartamentos Trebuesto de Guriezo se nachází v Trebuestu a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je pokojová služba a bowlingová dráha. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení auta. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Posada Trebuesto de Guriezo poskytuje pokoje s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Posada Trebuesto de Guriezo nabízí dětské hřiště. V Trebuestu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Posada Trebuesto de Guriezo stojí 18 km od Castro-Urdiales a 46 km od Isla. Na letiště Bilbao je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa unifamiliar en Guriezo
Casa unifamiliar en Guriezo

8,5 / 10 (12 hodnocení)

Casa unifamiliar en Guriezo se nachází asi 43 km od mostu Vizcaya a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a kanoistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Prázdninový dům stojí 46 km od výstaviště Bilbao. Na letiště Bilbao je to 51 km.

Apartamento para dos personas en Guriezo
Apartamento para dos personas en Guriezo

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartamento para dos personas en Guriezo se nachází v Trebuestu, 46 km od výstaviště Bilbao, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. 43 km od mostu Vizcaya. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bilbao je to 51 km.