Ubytování ve městě Trapagaran

Město Trapagaran se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trapagaran nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trapagaran

Apartamento Trapagaran
Apartamento Trapagaran

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Apartamento Trapagaran se nachází v Trapagaranu, 5,1 km od výstaviště Bilbao, 10 km od stanice metra San Mamés a stadionu San Mamés. 3,5 km od mostu Vizcaya. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na řeku, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 11 km od konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna a 12 km od Guggenheimova muzea. Na letiště Bilbao je to 10 km.

Montero Sestao Bilbao
Montero Sestao Bilbao

6,7 / 10 (521 hodnocení)

Montero Sestao Bilbao nabízí ubytování v Trapagaranu, 10 km od Bilbaa. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a veřejné parkoviště. Pokoje mají TV, topení a dřevěné podlahy. K dispozici jsou 4 sdílené koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Guggenheimovo muzeum je vzdálené 11 km a k nákupnímu centru Ballonti dojedete za 5 minut. Přístav Santurce je vzdálený 4,5 km a na výstaviště Bilbao dojedete za 10 minut. Vlakové nádraží Gallindo, odkud jezdí spoje do Bilbaa, je vzdálené pouhých 500 metrů. Na letiště Bilbao je to 15 km.