Ubytování ve městě Torres-Torres

Město Torres-Torres se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torres-Torres nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torres-Torres

Cases Rurals El Castell
Cases Rurals El Castell

9,5 / 10 (94 hodnocení)

Cases Rurals El Castell se nachází v historickém centru města Torres, přímo pod hradem. Nabízí 4 rustikální domy. Všechny domy mají klimatizaci, topení a krb. Mají obývací prostor s TV s plochou obrazovkou a kuchyň vybavenou sporákem, mikrovlnnou troubou a pračkou. V Torres najdete restauraci a můžete parkovat na ulici u domu. Cases Rurals El Castell je snadno dostupný z dálnice A23. Na nejbližší pláž dojedete autem za 15 minut a do Valencie za 30 minut.

Valterra y Tosal
Valterra y Tosal

8,7 / 10 (38 hodnocení)

Valterra y Tosal se nachází v Torres-Torres a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí terasu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat vířivku. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Valterra y Tosal stojí 40 km od Jardines de Monforte a 41 km od zahrad Turia. Na letiště ve Valencii je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.