Ubytování ve městě Torres del Obispo

Město Torres del Obispo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torres del Obispo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torres del Obispo

Las Casetas de Mateu
Las Casetas de Mateu

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Las Casetas de Mateu se nachází v Torres del Obispo, 18 km od Dag Shang Kagyu a 23 km od Torreciudadu. Nabízí výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a župany. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Las Casetas de Mateu stojí 39 km od Congost de Montrebei. Na letiště Lleida-Alguaire je to 65 km.

Casa Féliz duplex y apartamento Rural
Casa Féliz duplex y apartamento Rural

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Rural Duplex Casa Féliz nabízí ubytování ve vesnici Torres del Obispo v předpyrenejském městě Huesca v regionu Ribagorza. Ubytování je vzdálené 11 km od Grausu a 27 km od Barbastro. K dispozici je také kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a sklokeramickou varnou deskou. K dispozici je také nádobí a kávovar. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají okna nebo balkony s výhledem do krajiny a na hory. K dispozici jsou 2 plně vybavené koupelny se sprchou, vanou a bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Po konzultaci s majiteli je možné využívat soukromý bazén a gril. V nedaleké vesnici najdete veřejný bazén, tenisový kurt a restauraci s barem. Rural Duplex Casa Féliz stojí 53 km od Alquezaru a 60 km od Ainsy.

Casa Trillo Apartamentos
Casa Trillo Apartamentos

8,7 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Trillo Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Trillo Apartamentos se nachází v Torres del Obispo a nabízí výhled na jezero a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, lednice, sporák, rychlovarná konvice a kávovar. Apartmán má sluneční terasu. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Casa Trillo Apartamentos stojí 28 km od Barbastro a 29 km od Monzónu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 66 km.