Ubytování ve městě Torrente de Cinca

Město Torrente de Cinca se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torrente de Cinca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torrente de Cinca

Hotel Siskets
Hotel Siskets

9 / 10 (526 hodnocení)

Hotel Siskets se nachází v Torrente de Cinca, 37 km od Escoly Superior Politècnica. Nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Na místě je bar a je to 37 km od Generální konfederace práce. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 37 km od pracovních komisí. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel Siskets poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací a šatní skříní. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hotel Siskets stojí 37 km od Katalánské úřední akademie psychologů a 38 km od muzea Arqueológico. Na letiště Lleida-Alguaire je to 48 km.

Rustic Cottage in Fraga with Private Garden
Rustic Cottage in Fraga with Private Garden

8,1 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Rustic Cottage in Fraga with Private Garden máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Rustic Cottage in Fraga with Private Garden se nachází v Torrente de Cinca, 44 km od Escoly Superior Politècnica, 44 km od Generální konfederace práce i od pracovních komisí, a nabízí zahradu, terasu a gril. Tento prázdninový dům je vzdálený 45 km od univerzity University of Lleida a 45 km od Katalánské univerzity průmyslových inženýrů. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od Katalánské úřední akademie psychologů a 45 km od muzea Arqueológico. Na letiště Lleida-Alguaire je to 54 km.