Ubytování ve městě Torre de Fontaubella

Město Torre de Fontaubella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torre de Fontaubella nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torre de Fontaubella

Ca la Monica
Ca la Monica

9,4 / 10 (54 hodnocení)

V ubytování Ca la Monica máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca la Monica se nachází v Torre de Fontaubella a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Leží 37 km od zábavního parku PortAventura a poskytuje pokojovou službu. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 1 koupelnu s vířivkou a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Venkovský dům má vířivku. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 38 km od zábavního parku Ferrari Land a 44 km od přístavu Tarragona. Letiště Reus je ve vzdálenosti 34 km.

Casa Rural LEra
Casa Rural LEra

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural LEra se nachází v Torre de Fontaubella, na úpatí pohoří Llaberia. Pradell de La Půvabný venkovský dům stojí 20 minut chůze od vlakového nádraží Teixeta. Dům v rustikálním stylu s dřevěnými a kamennými prvky má barevné pokoje a zařízenou terasu s působivým výhledem. K dispozici je obývací pokoj s jídelnou, TV, krbem a kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou a sporákem. Casa Rural LEra má zahradu s grilem a v okruhu 5 minut chůze najdete tradiční restaurace. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Cambrils, Salou a pláže Středozemního moře jsou vzdálené 30 minut jízdy. Letiště Reus a centrum města jsou ve stejné vzdálenosti. Do města Lleida dojedete autem za 1 hodinu.

La casa del carrer de Dalt
La casa del carrer de Dalt

7,5 / 10 (4 hodnocení)

La casa del carrer de Dalt se nachází v Torre de Fontaubella, 37 km od zábavního parku PortAventura a 38 km od zábavního parku Ferrari Land. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí restauraci, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od přístavu Tarragona a 43 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Letiště Reus je ve vzdálenosti 34 km.