Ubytování ve městě Tornín

Město Tornín se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tornín nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tornín

Casa Trasgu de Tornín - Enjoy life in Asturias
Casa Trasgu de Tornín - Enjoy life in Asturias

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Trasgu de Tornín - Enjoy life in Asturias se nachází v obci Tornín, pouhých 27 km od jezera Covadonga, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zázemí pro grilování a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Trasgu de Tornín - Enjoy life in Asturias leží 30 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 114 km.

La Muria Apartment
La Muria Apartment

8,7 / 10 (74 hodnocení)

V ubytování La Muria Apartment máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Muria Apartment se nachází v Tornínu v Asturii, 27 km od jezer Covadonga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. La Muria Apartment leží 31 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 114 km.

casa La Trillera
casa La Trillera

8,7 / 10 (21 hodnocení)

Casa La Trillera se nachází asi 27 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází 35 km od Bufones de Pria a 38 km od Museo del Jurásico de Asturias. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 30 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 114 km.