Ubytování ve městě Tornafort

Město Tornafort se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tornafort nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tornafort

Antic Cal Pubill
Antic Cal Pubill

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Antic Cal Pubill se nachází v Tornafortu. Nabízí balkon a gril. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, španělsky a francouzsky. Na místě si můžete zakoupit skipasy a v okolí se věnovat lyžování a cyklistice. Letiště Andorra–Antic Cal Pubill stojí 49 km od letiště La Seu d'Urgell.

Casa Rural Baró
Casa Rural Baró

9 / 10 (14 hodnocení)

Casa Baró je samostatné venkovské ubytování v obci Tornafort. Ideální pro vychutnání ticha a přírody, strávit rodinnou dovolenou nebo outdoorové aktivity. Casa Baró se nachází v privilegovaném prostředí Pyrenejí v Lleidě a nabízí rodinné zacházení a veškeré pohodlí pro nezapomenutelnou dovolenou: zahradu, parkoviště, ohniště, gril a nádherný výhled na Parc Natural de l'Alt Pirineu. Přijeďte objevit autentickou venkovskou podstatu Pallars Sobirà. 43 km od Arties. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Venkovský dům má také terasu. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 23 km od Espotu a 24 km od Sortu. Casa Rural Baró stojí 87 km od letiště Lleida-Alguaire.