Ubytování ve městě Torín

Město Torín se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torín

La Casona de Torín
La Casona de Torín

9,6 / 10 (55 hodnocení)

La Casona de Torín se nachází v Toríně-Villamayor a nabízí gril a zahradu. K dispozici je také terasa a sdílený lounge. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Všechny pokoje v La Casona de Torín mají TV s plochou obrazovkou a některé také terasu. Každé ráno se podává tradiční místní snídaně. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a rybaření. Ubytování je vzdálené 36 km od Gijónu a 43 km od Ovieda. Na letiště Asturias je to 63 km.

Finca el Palacio
Finca el Palacio

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Finca el Palacio se nachází v Toríně, pouhých 45 km od jezera Covadonga, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat gril. Finca el Palacio stojí 20 km od muzea Sidra a 28 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 85 km.