Ubytování ve městě Torija

Město Torija se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torija nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torija

Casa rural la felicidad de la tierra
Casa rural la felicidad de la tierra

8,9 / 10 (62 hodnocení)

Casa rural se nachází 46 km od madridské brány a 20 km od Palacio del Infantado in Torija. La felicidad de la tierra nabízí ubytování s TV. Venkovský dům stojí 20 km od parku Parque de la Concordia a 21 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Letiště Madrid-Torrejón je vzdáleno 48 km.

la felicidad de la tierra
la felicidad de la tierra

8,6 / 10 (7 hodnocení)

La felicidad de la tierra se nachází v obci Torija, pouhých 46 km od madridské brány, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Nachází se 20 km od Palacio del Infantado a nabízí restauraci. Apartmán má balkon a 1 ložnici. Klimatizovaný apartmán má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení a 5 koupelen s bidetem, sprchou a vířivkou. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. La felicidad de la tierra stojí 20 km od parku Parque de la Concordia a 20 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Na letiště Madrid-Torrejón je to 48 km.